Home » Blog » Missie » Wat is een reading en wat geeft een reading je

Wat is een reading en wat geeft een reading je

door | 12 mei, 2020 | Missie

Een reading is iets anders dan een healing. De overeenkomst is dat beiden op afstand kunnen maar een reading is het lezen van je energieveld en een healing is het helen van je energieveld.
Een reading geeft inzicht in wat er in essentie in je leven afspeelt en waarom. Reading is een hulp als je zelf het spoor bijster bent. Je doet het niet bij elke twijfel want je groeit ook door te Leven. Teveel werken met informatie uit de geestelijke wereld kan je groei belemmeren en het is een misverstand dat de lichtwereld alles weet. Ze hebben ons ook nodig en ik ben het meer en meer als een samenwerking gaan zien.

Als je wel vastgelopen bent en merkt dat je persoonlijke groeit stagneert dan is een reading een manier om je pad weer terug te vinden of te vinden. De informatie channel ik en komt in de woorden die voor jou begrijpelijk zijn. Mijn helpers in de lichtwereld zeggen: ”zie een reading niet als een houvast, maar als een grote hulp om weer verder te gaan op je levenspad. Hierna heb jij weer een mogelijkheid om zelf richting te geven aan je leven. Een reading geeft rust en vervulling”.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Vertrouwen geven

9 oktober De zon schijnt en de lucht is helder blauw vanochtend. Vraag je elke ochtend even af:: - Wat heb ik gedaan om een ander te helpen? - Heb...

Lees meer

Wijsheid uit Egypte

Wijsheid van Egyptenaren Begin vorig jaar was ik 7 weken in Egypte om healing te geven aan paarden en de kennis over te dragen aan een...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin