Home » Blog » Essentie » Liefde voelen voor jezelf

Liefde voelen voor jezelf

door | 31 mei, 2020 | Essentie

Pas wanneer je liefde voelt voor jezelf vul je geen gat maar raak je vervult. Je gaat leven vanuit je essentie. En wie leeft vanuit zijn essentie is in staat om te geven. De gift is een Parel, die van onschatbare waarde is. Wanneer je geeft in de hoop iets terug te krijgen is het een imitatie van een specifiek aspect van essentie. Er is altijd een (onbewuste) herinnering aan het ware zelf en door het verlies hiervan heeft zich de persoonlijkheid ontwikkeld. Via internalisaties en identificaties van het identiteitsgevoel van het ego vergroeide het met de vage herinnering aan de ware identiteit. Vanwege deze vage herinnering aan het ware zelf lijkt het vaak dat je jezelf ervaart. Het ware zelf, de vonk van ons leven, is de bron van alle essentiële aspecten.
Ons Zijn bestaat uit ziel, ego en essentie. De ziel is het individuele bewustzijn en een unieke ervaring van het Zijn.
Het ego is ons individuele bewustzijn gebasseerd op reacties die zijn geconditioneerd door ons verleden. Als we leven vanuit essentie zijn we in contact met onze ziel en we worden niet beperkt door de patronen van de persoonlijke geschiedenis.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin