Home » Blog » Kinderen » Edelstenen-advies voor kinderen

Edelstenen-advies voor kinderen

door | 3 mrt, 2021 | Kinderen

Ik geef individueel advies voor het vergroten van het welzijn van een kind en doe dit voortaan met edelstenen-advies voor kinderen. De coronatijd heeft mij andere keuzes doen maken en ik ben opnieuw op zoek gegaan naar een heelwijze voor de kinderen. Edelstenen hebben op kinderen een grote aantrekkingskracht en de energie van edelstenen is krachtig.

De Vrije Energie wijze® is een heelwijze  die frequenties of trillingen van het lichaam of organen verhoogd en edelstenen doen dit!  Het werken met edelstenen doe ik al jaren, maar de vorm, waarbij we elkaar niet zien, maar alleen telefonisch spreken is nieuw. Op afstand voel ik de energie en de energie van de edelsteen die het beste bij je kind past.
De edelstenen die nog nodig zijn verkoop ik bij het advies maar als je zelf edelstenen in huis hebt adviseer ik ook wat je hier mee kunt doen en hoe je ze reinigt en oplaadt. Een índividueel advies met een telefonische afspraak kost €20. Je mag me mailen of je kunt het contactformulier invullen.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin