Vrije Energie wijze®

Een andere kijk op klachten

De Vrije Energie wijze® is breed toepasbaar en geschikt voor vele situaties en problemen. Vrijheid om te kiezen is een waarde waar ik Waarde aan hecht. Ik werk met volwassenen, kinderen, paarden en katten. De principes zijn hetzelfde.
Bij lichamelijke problemen is je levensdoel het vertrekpunt. 

9

Kinderen van 7 tot en met 13

Vind je kind het moeiiljk om met de beperkingen in deze tijd om te gaan? Ben je bezorgd om je kind? 

9

Missie

Vind je het moeilijk een vervullend pad te vinden? Kijk eens bij Missie

9

Heeft je kat gedragsproblemen of heb je het gevoel dat je kat niet lekker in het vel zit?

Katten reageren heel goed op healing.

9

Pijn aan het bewegingsapparaat

Gezien vanuit de natuurwetten kan ik je helpen als je pijn hebt aan het bewegingsapparaat. Je krijgt inzichten in waarom je lichaam de vertaling maakt naar pijn. Inzicht en weer vertrouwen op de logika van ziekte volgens de Biologika is tevens de behandelvorm. Het kan op afstand via de mail en je krijgt intensieve begeleiding.

9

Vermoeidheid

Gezien vanuit de 5 biologische natuurwetten kan ik je helpen als je vermoeid bent sinds de coronacrisis. Je krijgt inzichten in de redenen van de vermoeidheid bij jou. Het kan op afstand. Via de mail krijg je  intensieve begeleiding.

levensdoel
healing op afstand

Wat is afstandshealing?

Healing vindt op verschillende niveaus plaats. In het lichaam en om het lichaam heen. Om je lichaam heb je verschillende niveaus tot 13 auralagen. De aura is voor de meeste mensen onzichtbaar en ook ik zie geen aura’s. Wel kan ik heel goed aura’s voelen en de verstoring in een aura verhelpen.
Als ik healing op afstand geef, krijg je ook adviezen voor thuis. Alles wat ik doe is natuurlijk en zacht.

 

De wijze woorden van Coëlho zijn een gids in mijn leven.

Onze natuurlijke staat is overvloed en er is genoeg voor iedereen.

Chronische hyperventilatie belemmert je in je persoonlijke ontwikkeling. Je ademhalingscentrum reageert niet meer op de juiste prikkel en je wilt graag voluit leven, maar het lukt niet. Jouw missie of levensdoel kan zelfs in gevaar komen. Met een eenvoudige methode kan het ademhalingscentrum gereset worden.

levensdoel

Vrije Energie wijze®, van vastzitten naar gezondheid

De Vrije Energie wijze® kent verschillende mogelijkheden. Chronisch hyperventileren is één van mijn specialisaties. Als je stress hebt gehad en hierna allerlei klachten krijgt die je niet thuis kunt brengen heb je mogelijk last gekregen van chronische hyperventilatie. Het is een hele nare aandoening waar ik een anders dan andere oplossing voor heb ontvangen.
Healing op afstand kan bijvoorbeeld in deze coronatijd een hulp zijn om dichter bij jezelf te blijven. Als je je levenspad vrij wilt maken zodat je je vrijer voelt te doen waar je hiervoor bent, is een geboortehoroscoop duiding ook een mogelijkheid. Voortijd overleggen we altijd wat het beste bij jou past en mijn intuïtie is mijn leidraad. Ook  reading kan deel van de behandeling zijn. Ik voel wat jou verder helpt en zet me in voor jouw missie.

Heb je een vraag over de mogelijkheden?

Ervaringen van mijn klanten

Mijn startvraag was mijn slaapprobleem. Ellen heeft een breed scala aan mogelijkheden die zij kan inzetten.
Sommige effecten voelde ik gelijk. Meestal duurt het bij mij langer voor het effect merkbaar wordt.

Onze dochter van 7 jaar heeft 2 korte behandelingen van Ellen gehad omdat ze veel moeite had om om te gaan met veranderingen.
Dit was af en toe wel wat lastig daar je niets alles kunt plannen.
Heerlijk te merken dat dit nu voorbij is. Het voelt voor ons als ouder makkelijker en zeker ook voor haar zelf.
Dank je wel Ellen.

Een moeder

Levenslust en dan je pad volgen, of jouw missie gaan uitvoeren