Maanfasen

Helen in harmonie met de maan

 

 

 

 

De Vrije Energie wijze® heelt zoveel mogelijk in harmonie met de natuur. De natuurlijke orde van de dingen herhalen zich ritmisch. Het ritme van de natuur beïnvloedt onder andere  lichamelijke en emotionele processen. De maanfasen hebben een grote invloed op mensen en daarom maak ik gebruik van de kennis die ik hierover heb.

Afspraak in Assen

Paarden hebben geen speciale band met de maan zover ik weet en de paardenfluistersessies kunnen daardoor op elk moment.

De maanden juli en augustus werk ik niet met de paarden. Vanaf september ben je van harte welkom.

Biologika

Ik ben je gids bij het verkennen van je zieleroerselen en help je bij het geestelijk herstel. Het lichaam volgt vaak omdat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

“Deze natuurwetten zijn vanuit Moeder Natuur ontstaan en niet door de mens bedacht. Ze gelden voor iedereen die op Aarde leeft, mens, dier en plant. Dus ook voor jou”.

Biologika

 

De Vrije Energie wijze® heeft methodes om frequenties te verhogen en dit werkt goed! Nu ga ik iets wat al lang bekend is integreren in de behandelingen met het doel om de kracht van een behandeling te versterken. Puur door gebruik te maken van de ritmes van de maan.

Werken in harmonie met de maan is het plannen op geschikte tijden voor sessies in de praktijk. Omdat ik healing doorgeef zijn deze gepland met of rondom volle maan. Twee dagen voor of twee dagen na de volle maan zijn de effecten van healing hetzelfde. En voor ik begin voel ik altijd waar de lichaamsfrequenties of de frequenties van organen of lichaamsdelen verlaagd zijn. Een behandeling word als dat mogelijk is voortaan ook afgestemd op