Magnetiseren

 

 

 

 

 

Magnetiseren is het overbrengen van universele energie. Ik geloof dat alles met elkaar verbonden is en stem me af op de energie en maak gebruik van de orgaanklok, de maanstanden in het doorgeven van de frequenties tijdens het magnetiseren.

Energetisch behandelen wordt ook wel magnetiseren genoemd. Magnetiseren deden mensen al voor de jaartelling en waarschijnlijk deed men het ook in het oude Egypte.

Een behandeling kan met de kleding aan en je ligt hierbij op een behandeltafel. Ik voel je energieveld en voel ook waar onbalans is en meestal zal ik daar mijn handen neerleggen en de energie zal gaan stromen.

Behalve mijn handen gebruik ik essentiële oliën, Egyptische parfum, klank of edelstenen.

Het doel van magnetiseren is het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren. Je fysieke lichaam is verbonden met je geest en als je het zelfhelend vermogen activeert kunnen beiden herstellen. Mijn specialisaties zijn chronische vermoeidheid en angstklachten en preventie.

De eerste keer doe ik een energetische diagnose en hierna overleggen we over het vervolg van de behandeling.

Tijdens magnetiseren wordt energie doorgegeven op de ander door middel van handoplegging na het lezen van je energieveld. Deze energie is bedoeld om blokkades in de aura op te heffen.  Als je energiebalans is verstoord, kun je last krijgen van allerlei klachten.

Iedere magnetiseur werkt anders. De overeenkomst is dat we werken vanuit onze intuïtie en die moet sterk ontwikkelt zijn.

Ik heb me gespecialiseerd in een aantal klachten of ziektes en werk volgens het ritme van de maan. Iedere magnetiseur heeft een eigen werkgebied waar hij of zij goed in is.

 

De energie die via mij wordt doorgegeven is afgestemd op wat jij dragen kan en de reacties zijn meestal niet heftig. 

Mogelijke reacties zijn:
– meer plassen, stinkend zweet of sterk ruikende ontlasting. Dit is een ontgiftingsreactie. 
– moeheid. Dit is het oplossen van innerlijke conflicten. 
– soms meer dromen. Dit is verwerken. 

Magnetiseren wordt ook preventief ingezet.

 

Je kan er niets aan doen maar je kan wel iets doen!

– Ellen