Paard en kat

De Vrije Energie wijze® is een nieuwe heelwijze, waar ik 4 jaar aan gewerkt heb. Voor staart- en maneneczeem is er een behandeling die tot volledige genezing kan leiden. Paarden en pony’s met trauma en katten met gedragsproblemen, behandel ik met healing. 

Vrije Energie zorgt ervoor dat het trillingsniveau van paard en kat verhoogd wordt, naar een gezond niveau.

Als je me mailt en omschrijft wat de problemen zijn neem ik contact met je op.

Vrije Energie wijze over het dragen van klachten door paarden en pony’s.

Dieren dragen voor hun verzorger en meestal is dat de eigenaar van het paard. Een paard kan voor meer mensen klachten dragen en dit doet het uit liefde. De reden dat paarden en pony’s, net als andere huisdieren, dit doen is beschermen van de eigenaar.
Eigenlijk neemt het dier de emoties van een mens over en omdat emoties verbonden zijn aan de klachten krijgt het ook klachten.
Als je je afvraagt of jouw paard of pony klachten van je draagt, neem dan gerust contact met me op. Ik kan alleen jouw energie voelen. Of het klachten van iemand anders draagt, kan ik niet voelen. Soms is het mogelijk om een behandeling op afstand aan jou en het paard te geven.

Vrije Energie wijze® en staart- en maneneczeem of zomereczeem.

Verschillende paarden en pony’s met staart- en maneneczeem herstelden geheel of gedeeltelijk na een behandeling. Het is een nieuwe heelmethode voor paarden en het is niet voor alle dieren geschikt. In 2020 wilde ik verder gaan met nieuwe paarden, maar door de afstandsregel in deze nieuwe coronacrisis moet ik de behandelingen tijdelijk stoppen. Paarden en pony’s voelen en weten heel veel. Ze kunnen reageren op de afstand die ik bewaar tot de eigenaar van het dier. Het schaadt mogelijk het vertrouwen en dit kan de healing belemmeren.

Vrije Energie wijze® en vliegen bij paarden

Vorig jaar bleek afstandshealing  samen met contact maken met het veld van de vlieg een verschil te maken. Ik heb vier paarden een healing gegeven en ze hadden hierna minder last van vliegen die in de ogen aantrokken bij heel warm weer. De twee paarden die kapjes droegen hadden deze niet meer nodig. Hoe het dit jaar is weet ik helaas nog niet,  wel blijf ik de healingen geven daar ik erg veel goede verhalen hoor van mensen die Vrije Energie healing kregen of van eigenaren van dieren die de healingen kregen. De kosten zijn €20.

Veelgestelde vragen

Staart- en maneneczeem
Staart- en maneneczeem

Wil je vrijblijvend advies of heb je een vraag over de behandeltrajecten?

Veelgestelde vragen

Hoe kan het dat je, zonder dat je veel vragen stelt, een behandelplan voorstelt?

Wanneer je me mailt, kan ik de energie voelen. Wat ik voel zijn frequenties of trillingen van energie. Bij staart- en maneneczeem voel ik of het energieveld bij de plekken waar de eczeem zit verstoord is. Dit is voor mij de indicatie dat het om staart- en maneneczeem gaat. Daarna kan ik pas behandelen. 

Heb je werkelijk een oplossing voor mijn pony of paard met staart- en maneneczeem?

In 2017 begon ik met de eerste paarden. Ik had hele goede resultaten bij mensen met frequentieverhogende natuurlijke middelen en ging het doen om te zien of het bij paarden ook zou werken.
3 paarden genazen van staart- en maneneczeem in hetzelfde jaar. 2 hiervan zijn nog altijd volledig eczeemvrij. 1 paard hield klachten en het andere paard kreeg in 2019 opnieuw klachten omdat er veel stress was. Toch hadden ze voor de behandeling alle 4 een eczeemdeken op en dit is bij geen van allen meer nodig geweest in de jaren hierna.
Het jaar erop behandelde ik weer een paard met succes. Na 16 jaar een eczeemdeken dragen kon de deken af.

Als je voor het behandeltraject kiest, is een stabiele omgeving nodig en ik kan niet garanderen dat er geen terugval komt. Wel kun je dan altijd opnieuw contact opnemen.
Vaak is er, net als bij mensen na genezing, dan iets anders aan de hand. Ook een mens die geneest van bijvoorbeeld een huidaandoening, heeft niet de garantie dat hij nooit geen last meer van de huid zal hebben. Zo moet je het ook bij paarden bekijken.

Staart- en maneneczeem
Staart- en maneneczeem

Ervaringen van mijn klanten

Nu het knuttenseizoen in volle gang is, kan ik nu toch echt (met grote tevredenheid) zeggen dat Romeo en Rembrandt geen last meer hebben van staart-. en maaneczeem. Ze hebben vanaf het begin van het seizoen geen eczeemdekens meer opgehad en hebben geen jeuk verschijnselen meer. Ook door de overige behandelingen van Ellen, zoals het gebruik van klankbuizen zijn mijn paarden in balans en zitten letterlijk goed in hun vel.

Romeo en Rembrandt

Mijn grote vriend staat sinds 16 jaar voor het eerst zonder eczeemdeken.
Onze dieren dragen voor ons en dat besef heeft veel in beweging gebracht. Het duurde even voordat ik zover was, maar we zijn een heel eind op weg – hij en ik in ons gezamenlijke helingsproces. Hem paard laten zijn…..Met dank aan Ellen Joling 💚 en mijn horsedrum.

Gio

Ervaringen van mijn klanten

Bericht van een paardencoach na de behandeling voor staart- en maneneczeem in de zomer van 2018 in mei 2020. 

Het gaat heel goed met Gio. Hij heeft geen enkele kale plek meer, kroelt wel veel met andere paarden. Zelfs zijn manen zitten er nog aan.

En Gio heeft van de Frederieke die zelf met paarden werkt, ook nog een healing gehad op het eerste en tweede chakra en de kruin met kleuren (Ellen)

Gio

Veelgestelde vragen

Staart- en maneneczeem
Staart- en maneneczeem

Veelgestelde vragen

Wat is de reden dat je soms klankbuizen gebruikt?

Klanken werken in op het energieveld van een paard. Sommige paarden zijn uit balans geraakt doordat er in de communicatie iets is misgegaan. Dat kan ook gebeurd zijn op vorige plekken. Paarden die onvoorspelbaar zijn en een neiging naar agressief gedrag hebben, hebben veel baat bij de klankbuis. 

Wat is de werking van brandnetel en kleefkruid bij paarden met staart- en maneneczeem?

Je kunt ook zelf iets doen met voeding en ik adviseer altijd om de paarden die behandelt zijn verse brandnetel en kleefkruid te voeren.
Brandnetel is bloedreinigend en kleefkruid is goed voor de huid van het paard en kan helpen om de manen en de staartharen te laten groeien na de behandeling.

Zomereczeem

Voor je paard met staart- en maneneczeem