Paarden en gedragsproblemen

in een ander licht

De Vrije Energie wijze® is een nieuwe heelwijze, waar ik 4 jaar aan gewerkt heb. Voor paarden met gedragsproblemen is dit de oplossing. Paarden en pony’s met een trauma  behandel ik met verschillende Vrije Energie wijze® methodes. 

Voor welke paarden en pony’s is de Vrije Energie wijze®?

  • ongelukkige paarden en pony’s, die voor jou bekend of nog onbekend, trauma hebben meegemaakt.
  • een paard of pony die het niet gewend is, en waar je op een natuurlijke manier mee wilt gaan werken.
  • afgestompte paarden of pony’s (vaak door een eentonige leefstijl).
  • trailerproblemen en problemen bij het opstappen.

Wedstrijdpaarden kan ik niet helpen.
Voor een paard die je gebruikt in de sport, kun je naar een sport paarden arts gaan. 

Ik kom voor gedragsproblemen, als dit gewenst is, voor de behandeling met healing kosteloos langs als de paarden in een straal van 15 kilometer rond Eelderwolde staan. Anders kun je contact opnemen via het contactformulier voor een telefonische afspraak. 

Vrije Energie wijze® zorgt ervoor dat het trillingsniveau van paard of pony verhoogd wordt, naar een gezond niveau. Bij dieren met problemen is het trillingsniveau of zijn de frequenties te laag. Een gezond paard heeft een hoge trilling. Ik kijk niet naar de stoornis, maar naar de energie die verstoord is.

Verzorger en paard

Dieren dragen voor hun verzorger en meestal is dat de eigenaar van het paard. Een paard kan voor meer mensen klachten dragen en dit doet het uit liefde. De reden dat paarden en pony’s dit doen is beschermen van de eigenaar.
Eigenlijk neemt het dier de emoties van een mens over en omdat emoties verbonden zijn aan de klachten krijgt het ook klachten.
Als je je afvraagt of jouw paard of pony klachten van je draagt, neem dan gerust contact met me op. Ik kan alleen jouw energie voelen. Of het klachten van iemand anders draagt, kan ik niet voelen.

 

In 2019 was ik twee maanden in West-Luxor (Egypte) en heb daar de Vrije Energie wijze voor paarden met succes doorgegeven. Toen ik wegging kon één van de eigenaren zelf aanvoelen wat paarden nodig hebben om te genezen. Mijn wens is om nog eens terug te gaan maar de omstandigheden zijn zo anders dat ik me op andere dingen richt. Er is nu nauwelijks contact en ik moet het over geven aan het Grote geheel.
In Nederland is ook veel te doen voor paarden. Paarden zijn zeer gevoelig en wetend, en leermeesters voor de mens. Als je een behandeling wilt voor problemen met het gedrag van je paard, heb je je paard als maatje en niet om geld te verdienen omdat het paard prijzen moet winnen. Het paard maakt dit niets uit. Het wil alleen maar je dienen en zichzelf zijn.

 

 

 

Staart- en maneneczeem

Veelgestelde vragen

Wat is de reden dat je soms klankbuizen gebruikt?

Klanken werken in op het energieveld van een paard. Sommige paarden zijn uit balans geraakt doordat er in de communicatie iets is misgegaan. Dat kan ook gebeurd zijn op vorige plekken. Paarden die onvoorspelbaar zijn en een neiging naar agressief gedrag hebben, hebben veel baat bij de klankbuis.