Home » Blog » Paarden » Bericht over staart- en maneneczeem bij paarden en pony’s

Bericht over staart- en maneneczeem bij paarden en pony’s

door | 23 apr, 2020 | Paarden

Staart- en maneneczeem of zomereczeem en anderhalve meter afstand

Staart- en maneneczeem of zomereczeem, wordt veroorzaakt door een allergie van het paard of de pony. Deze paarden en pony’s zijn allergisch voor het speeksel van de vrouwelijke Culicoïdes Robertiimuggen, ook wel knutten genoemd.

Normaal zou nu het seizoen voor het behandelen van paarden met staart- en maneneczeem beginnen. Bij veel paarden begint de erge jeuk weer en de meeste paarden hebben de eczeemdekens weer om. Helaas kan behandelen niet dit vroege voorjaar. De paarden vertellen me dat de energie zo anders voelt.
Paarden voelen onze energie en reageren hierop. Voor hen is het heel vreemd dat we afstand houden. Het voelt heel onnatuurlijk en natuurlijk begrijpen ze niet dat er een coronacrisis is.
Als ik zou komen voor de behandeling, moet ik anderhalve meter afstand houden van degene die bij het paard is, en dit is een niet- natuurlijke afstand voor mensen. Een paard zal waakzaam worden naar mij toe. Ik houd me aan een regel en regels zeggen paarden niets. Omdat ik healing geef zal de healing waarschijnlijk niet werken. Healing is een noodzakelijk deel in de Vrije Energie wijze® voor paarden, met staart- en maneneczeem.
Natuurlijk hoop ik dat de anderhalve meter zo snel mogelijk weer opgeheven wordt. Dan kunnen we beginnen. Tot die tijd heb ik nog wel een aantal tips voor de paarden die staart- en maneneczeem hebben:
-Een goede wijze van beschermen voor de knut, is op de tijden dat de paarden vooral gestoken worden, ze in de stal te zetten. Dit kan aanzienlijk schelen en ernstig leed bij de paarden die zich tot bloedens toe open schuren voor een groot deel voorkomen.
-Ga op zoek naar een dieren homeopaat. Zij hebben waarschijnlijk minder last van deze maatregel in de behandeling van paarden.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Paarden en jeuk

Paarden en jeuk Gisteren was ik in een natuurgebied waar wilde paarden me lieten zien dat het nu voor mij niet de tijd is om paarden met staart- en...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin