Home » Blog » Paarden » Staart- en maneneczeem bij paarden

Staart- en maneneczeem bij paarden

door | 6 apr, 2021 | Paarden

Ik ga weer beginnen met het geven van behandelingen aan paarden die lijden aan staart- en maneneczeem of zomereczeem. Vorige week merkten we dat het zomaar warm kan zijn in deze tijd van het jaar en warmere temperaturen kondigt ook weer de tijd aan, waar insecten actief worden. Een paard die gevoelig is voor deze hele nare aandoening is allergisch voor het speeksel van een klein insect, de knut. De knut is een nuttig insect, maar voor veel paarden een last. Want paarden die allergisch zijn (je herkent het in de zomer als paarden helemaal zijn ingepakt ter bescherming) kunnen zich tot bloedens toe verwonden door het schuren van de jeuk. Dit is voor veel van deze paarden een lijden, waar ik hoop ze van te kunnen verlossen. Maak even een afspraak als je meer wilt weten en in een omtrek van maximaal 30 kilometer van de stad Groningen woont.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Paarden en jeuk

Paarden en jeuk Gisteren was ik in een natuurgebied waar wilde paarden me lieten zien dat het nu voor mij niet de tijd is om paarden met staart- en...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin