Paardenfluisteren

 

 

Op het land van Marten

Een paardenfluistersessie is helend. Paarden reageren op wat er Is. Zij voelen haarfijn aan hoe jij je voelt en waar je pijn zit. Elke sessie gaat diep door de hulp die paarden geven. Vooral wanneer je gevoel er niet mag zijn zijn sessies met een paard erg helend. Paarden oordelen niet en ze laten je in je waarde. Het is niet spannend want wat is er mooier dan jezelf te zijn en van deze grote mensenvrienden hulp te ontvangen? Tijdens een sessie voel ik mee en vertaal als het nodig is de paardentaal. Helen gaat moeiteloos want er zijn geen barrières omdat de energie vanzelf gaat stromen. De paarden staan op het land van Marten.

De maanden juli en augustus is het niet mogelijk paardenfluistersessies doen.  Als je nog een afspraak maakt doe het dan in de eerste 2 weken van juni. Als je later afspreekt dan plan ik het zo snel mogelijk in de maand september in. 

 

Met de dieren en de natuur voel ik me zeer verbonden. De paarden leerden me dat ik me kon verbinden met een ander veld. Nu helpen paarden me mij met het werk met mensen. Ze verbinden zich met je en ik kan hun taal lezen en vertaal het voor jou.

Heb je last van slapeloosheid? Heb je last van  angst?
Of wil je werken aan je missie of levensdoel? Dan is een paardenfluistersessie een goede heelwijze.

 

 

paardenfluisteraar

Laat je verwonderen in contact en verbinding met paarden

Wat is er fijner dan lekker buiten zijn in een natuurlijke omgeving. Buiten in een wei met een aantal paarden.
Ik heb een grote passie voor paarden en voel een intens verlangen om met paarden samen te werken op een mentaal en energetisch verantwoorde manier voor de dieren.
Ik ben paardenfluisteraar en ontwikkelaar van een nieuwe therapie, de Vrije Energie wijze®. Voor een sessie met de Haflinger Iris ben je welkom in Opende (Gn.)
Iris is samen met twee gevoelige Friese paarden en samen vormen zij met ons het veld.

Slaapklachten

Wanneer is een sessie volgens de Vrije Energie wijze® met paarden onder andere geschikt?

 

De Vrije Energie wijze® is door mij, Ellen Joling, ontwikkeld en richt zich op de kracht die je bezit. De Vrije Energie wijze® is breed toepasbaar en geschikt voor vele situaties, problemen of klachten. Vrijheid om te kiezen is een essentiële waarde om invulling te geven aan je levensdoel.

Via mailcontact geef ik Biologikasessies voor bewustwording. Het is ook mogelijk om, nadat je rust en inzicht hebt gekregen in de logica van jouw klachten, nog een paardenfluistersessie te doen.

De helende kracht van paarden

“In deze hectische tijd waarin je van alles moet en met zoveel elektronica, hebben mensen steeds meer behoefte aan het thuiskomen bij zichzelf. Aan het in het hier en nu zijn en in het aarden en met de voeten op de grond staan. Paarden zijn daar meesters in. Die leven uitsluitend in het hier en nu. En omdat ze in kuddeverband leven zullen ze intuïtief altijd proberen om de mens die contact met hen maakt bij de kudde te betrekken. En dat voel je, dan gaat de energie stromen en gebeuren er de wonderlijkste en mooiste dingen.”

Bovenstaande is overgenomen uit een artikel wat je hier verder kunt lezen.

Keuze Vrij Bij Mij
Paardenfluisteren

Een paard voelt emoties

Een paard voelt onze emoties en spiegelt wat er in ons leeft. Hierdoor is het werken met paarden krachtiger dan het werken van mens tot mens. We maken  contact met het veld van de paarden en jij mag zijn wie je bent. Paarden zijn heel invoelend en keuren jou niet op wie je bent. Vertrouwen kan groeien en je mag in jouw waarheid gaan staan en je maskers laten vallen. Dan kun je groeien.

Voor wie?
– Wanneer je je niet meer gegrond voelt in een nieuwe werkelijkheid.
– Als je het contact met je gevoel kwijt bent geraakt.
– Als je hinder hebt van maatregelen-stress in deze andere werkelijkheid.
– Slaapproblemen
– Kinderen en jongeren die een mondkapje moeten dragen en hier (psychisch) last van hebben.

Paardenfluisteraar

Oh, Great Spirit, grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to know the difference.

Slapeloosheid