Preventie

Voorkomen is beter dan genezen

Preventie
Ik heb veel mogelijkheden als het niet goed gaat, maar als je dat eens voor kunnen zijn? Je krijgt inzichten over jezelf, je hoort wat niet goed bij jou past en ik geef natuuradviezen.  Wil je in het berichtgedeelte in het aanvraagformulier schrijven wie je was als kind en wie je bent in contact met de ander. Hierna ga ik voelen en geef ik je gedegen advies.

Wil je door inzicht krijgen iets doen voor jezelf?

Naar aanvraagformulier

Begrip naar jezelf toe en voor wie jij geworden bent is een dienst aan jezelf. Je hebt allemaal je geschiedenis en dat maakt mensen ook uniek. Wel heb je de mogelijkheid om met al je ervaringen en alles wat je meemaakte iets van je leven te maken. Als dat niet lukt, mag je me mailen. Ik ben ervaringsdeskundige en na jaren van werken met healing en reading, deskundige in mijn vak. 

Reading

Je bent al heel als mens

Onze natuurlijke staat is gezondheid. En als je gezond bent dan is dit normaal en ben je niet bezig met wat er allemaal mis zou kunnen gaan in je lijf. Daarom doe ik het liefste iets om klachten te voorkomen en zou ik me graag gezondheidscoach noemen. Healing is mooi om te mogen geven, maar bijdragen om je gezond te houden het mooiste. 

Wil je persoonlijk advies geheel op jouw situatie en op jou afgestemd?