Reading

geeft richting

Een reading is iets anders dan een healing. De overeenkomst is dat beiden op afstand kunnen maar een reading is het lezen van je energieveld en een healing is het helen van je energieveld.
Een reading geeft inzicht in wat er in essentie in je leven afspeelt en waarom. Reading is een hulp als je zelf het spoor bijster bent. Je doet het niet bij elke twijfel want je groeit ook door te Leven. Teveel werken met informatie uit de geestelijke wereld kan je groei belemmeren en het is een misverstand dat de lichtwereld alles weet. Ze hebben ons ook nodig en ik ben het meer en meer als een samenwerking gaan zien.

Coëlho of stenenorakel

CoëlhoStenenorakel

Reading
Wil  je inzicht krijgen in jezelf en je valkuilen en blokkades ontdekken? Wil je persoonlijk groeien? Het is verbonden aan je missie in dit leven.

Stenenorakel
Het stenenorakel geeft je inzicht in je kwaliteiten. Waar ligt jouw kwaliteit? Wie wil je graag worden?

Coëlhoteksten
Heb je behoefte aan ondersteunende woorden van een groot denker? Houd je van de levenslessen van Coëlho? Zoek je richting?

Het stenenorakel  kan een manier zijn om kennis te maken met mij op een laagdrempelige wijze. Het stenen orakel kent 4 thema’s en 4 windrichtingen. De stenen worden op een wollen kleed geworpen en de windrichting geeft aan waar en hoe de nadruk ligt op de thema’s. Iedereen heeft altijd te maken met één of meer thema’s.Je doet dit om je missie of je bestemming te gaan herkennen of te vinden.
De thema’s van dit stenen orakel zijn; zorgen voor, maken of doen, creatieve uitingen en denken. Altijd overheerst er een thema en als je hier de aandacht op richt, kom je dichter bij wat jij goed kan. Soms doe je dit al en soms doe je iets anders omdat je baan andere vaardigheden van je vraagt. Het is een kleine opstap en hulp als je meer met jouw talenten wilt gaan doen.

Reading

Een reading geeft inzicht wat er in essentie in je leven afspeelt en waarom. We worden allemaal geconfronteerd met bepaalde levensvragen. Na een heftige gebeurtenis kan je je afvragen wat hiervan de bedoeling is en hoe je verder kunt met je leven. Hiervoor is een reading. Het geeft richting en mogelijkheden maar geen oplossingen. Die moet je zelf zoeken en een reading is de poort.Ik heb veel readingen gegeven, vaak in combinatie met een behandeling.

Coëlho

Het zijn teksten die ik intuïtief ontvang en die een richtingaanwijzer voor je kunnen zijn.

Kan ik je helpen? Neem eerst contact op met je vraag.