Biorelease

Biorelease is een massage- en zelfhulp methode binnen de biodynamische therapie. In tijden van stress kan het een geweldige manier zijn om in contact met jezelf te komen en spierpantsering aan te raken. Het spierpantser belemmert mensen om voluit te leven en met biorelease kun je opgeslagen spanningen herkennen. Hierna krijg je, onder begeleiding van een biodynamische therapeut, mogelijkheden deze los te laten. Degenen die dit mogen geven hebben de biorelease intstructors course gevolgd. Ik mag de cursus niet geven.

Je masseert elkaar en leert te voelen wat aanraking met je doet.
Ik heb wel de opleiding voor biodynamische therapie in 2010 afgerond en sommige oefeningen uit de biorelease hebben meteen effect als ik stress ervaar.

Helaas kunnen de cursussen die er gegeven worden niet doorgaan. Wat je nu kunt doen: Je eigen lichaam kun je lekker met gevoel, masseren en zachtjes bekloppen. Maak het weldadig voor jezelf of doe het nu in de warme lentezon. Het hoeft niet lang, als je het maar binnen laat komen. Voel na afloop nog even hoe je je voelt en geniet hiervan.
Genieten van de kleine dingen is nu zo belangrijk!!! Misschien ga je zelfs ontdekken, dat je het kleine meer gaat waarderen, dan de grootse dingen van voor maart.