Home » Blog » Stress en hulpverlening » Biorelease

Biorelease

door | 24 apr, 2020 | Stress en hulpverlening

Biorelease

Biorelease is een massage- en zelfhulp methode binnen de biodynamische therapie. In tijden van stress kan het een geweldige manier zijn om in contact met jezelf te komen en spierpantsering aan te raken. Het spierpantser belemmert mensen om voluit te leven en met biorelease kun je opgeslagen spanningen herkennen. Hierna krijg je, onder begeleiding van een biodynamische therapeut, mogelijkheden deze los te laten. Degenen die dit mogen geven hebben de biorelease intstructors course gevolgd. Ik mag de cursus niet geven.

Je masseert elkaar en leert te voelen wat aanraking met je doet.
Ik heb wel de opleiding voor biodynamische therapie in 2010 afgerond en sommige oefeningen uit de biorelease hebben meteen effect als ik stress ervaar.

Helaas kunnen de cursussen die er gegeven worden niet doorgaan. Wat je nu kunt doen: Je eigen lichaam kun je lekker met gevoel, masseren en zachtjes bekloppen. Maak het weldadig voor jezelf of doe het nu in de warme lentezon. Het hoeft niet lang, als je het maar binnen laat komen. Voel na afloop nog even hoe je je voelt en geniet hiervan.
Genieten van de kleine dingen is nu zo belangrijk!!! Misschien ga je zelfs ontdekken, dat je het kleine meer gaat waarderen, dan de grootse dingen van voor maart.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Angstige gedachten

Lichaamscellen hebben een geheugen. Herinneringen slaan zich op in een lichaam en één hiervan kan angst zijn. Ik heb een korte meditatie gemaakt die...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin