Home » Blog » Stress en hulpverlening » Biologika en de coronatijd

Biologika en de coronatijd

door | 30 apr, 2020 | Stress en hulpverlening

Gezien vanuit de biologika is er een andere verklaring van ziek worden door corona. Het is niet het virus maar angst die ziek maakt. Biologika heeft een totaal andere kijk op virussen en biologika kijkt heel anders naar ziekte. Dit deel ik graag met je. Het is de basis van waaruit ik denk en werk.

Er zijn andere verklaringen dat mensen ziek worden en mogelijk zijn er meer waarheden.
Als je denkt vanuit de Biologika ga je mee in de stroom zodat je minder gauw ziek wordt. Je hoeft niet bang te zijn en als je merkt dat je angstig bent ga je naar binnen en voelt wat je zo bang maakt. Dit haalt al een stukje angst weg en hierdoor verklein je de kans om ziek of erg ziek te worden.
Weet dat de coronatijd een tijd van bewustwording kan worden en dat het ons uitnodigt om aandacht voor elkaar te hebben en elkaar te helpen. Ook al zijn de maatregelen moeilijk, ik geloof dat het tot iets positiefs leidt. En van de doe-modus komen we meer in de zijns-modus.
In de coronatijd krijgen we te maken met doodsangst. Mogelijk leren we nu om hiermee om te gaan en omgaan met dood is helend. Dood hoort bij het leven.

Ik vind het jammer om energie in bijvoorbeeld complottheorieën te stoppen. Het is niet nodig om alles te weten volgens mij. Het is er! Probeer het beste voor jezelf eruit te halen. In huis of onderweg. Of hoe je het ook doet. Met respect voor elkaars mening en vooral voor elkaar.
Ik zelf geloof net als de biologika dat de corona niet een grote bedreiging is, maar dat de angst de grote bedreiging is. En als je hier bewust van wordt en naar binnen keert en je afvraagt waarom je zo bang bent, heelt er al iets.

Ik denk ook, en dit is uit eigen ervaring, dat het geen zin heeft om je continu met iets heel ernstigs bezig te houden. Je wordt dan het probleem en je verliest je identiteit. Wat ieder mens wel kan doen: Geef dat wat je niet aankunt over aan het Universum. Om je zelf niet verder te belasten geef je alles af en je hoeft niet eens te weten wat dat is. Het voorkomt na de crisis mogelijk een hoop narigheid omdat het je bevrijdt van een last.

Ik heb een zelf-healing methode ontvangen welke ik via de website aanbied. Bij de tekst op de website hoort een door mijn ingesproken uitleg. Ook dit kan helpen. Kijk als je meer wilt lezen op de pagina Vrije Energie wijze.

Deze blog ontstond als volgt: Gisteren fietste ik naar het centrum van Groningen en onderweg besloot ik na een goed gesprek; ik laat het thema corona los. Dit mag óók niet mijn identiteit gaan bepalen.
Samen met de video van Enikö Papp is dit het laatste deel van de drie blogs over biologika.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin