Home » Blog » Stress en hulpverlening » Mogelijkheden coronatijd

Mogelijkheden coronatijd

door | 21 apr, 2020 | Stress en hulpverlening

Je bent welkom in deze tijd. Helaas wel op afstand en per mail.

Nog steeds kun je me mailen als er klachten of problemen zijn, waar je graag wilt dat er iemand die energie voelt, mee ‘kijkt’. Ook als ik niet een behandeling op afstand geef of advies over essentiële olie wil ik je helpen. Dit doe ik zolang nog niet de normale zorgverlening weer open is, of wanneer er wachtlijsten zouden komen voor de minder urgente klachten en problemen. Ik werk normaal met de langdurige chronische klachten en dat is op dit moment niet haalbaar, omdat de behandelingen niet door kunnen gaan. Tot 1 september blijf ik op afstand werken en schrijven aan mijn boek. Ook komen er de komende tijd meer artikelen op de website over een geheel nieuwe heelwijze, de Vrije Energie wijze. Deze zijn voor €6 straks te kopen en je vindt er heel veel informatie in die ik doorkreeg en gebruik in mijn werk. De resultaten zijn erg goed en daarom deel ik de achtergronden graag. Voor healers zit er mogelijk bruikbare informatie in om te gebruiken in de eigen praktijk. Voor hen schrijf ik geen aparte artikelen omdat healing voor iedereen beschikbaar moet komen. De zelf-healing staat al op de website.
Als je geen nieuwsbrief krijgt, kun je je aanmelden via het inschrijfformulier nieuwsbrief op de Home pagina, en deze aanvragen. Ik houd je dan 4 keer per jaar op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. En soms zal er een kort bericht tussendoor komen zoals wanneer de artikelen af zijn.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Financiële stress

Stress is de grootste oorzaak van biologische programma's en financiële stress staat in het rijtje "oorzaken van stress" op nummer 1. Een gebrek aan...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin