Home » Blog » Stress en hulpverlening » Lijden ten gevolge van een crisis

Lijden ten gevolge van een crisis

door | 6 jul, 2020 | Stress en hulpverlening

Alles wat er in het lichaam gebeurt wordt door de hersenen aangestuurd. Mijn manier van kijken naar ziektes is 180 graden anders dan de gebruikelijke manier en dit geldt voor fysieke en mentale ziektes. Ziekte is een logisch gevolg van het oplossen van een innerlijk conflict volgens mijn zienswijze en niet een fout van het lichaam. Dat ziekte zin heeft, is voor mij steeds logischer geworden, want waarom zouden we zomaar willekeurig ziek worden? Ik ben zelf veel en langdurig ziek geweest en kon op een gegeven moment bijna voorspellen dat er iets zou gebeuren, omdat ik wat er gebeurde in mijn leven moeilijk los kon laten.
Mijn zienswijze heet Biologika. En Biologika sluit reguliere en alternatieve methodes niet uit, maar geeft inzichten en rust waardoor je lichaam ontspant en alleen dit al kan helpen bij de genezing. Bij acute problemen ga je altijd eerst naar een arts om te overleggen en daarna kijk je of de Biologika en mijn manier van werken bij je past. Ik zal reguliere geneeskunde niet af raden te doen en als samenwerken met een reguliere arts of therapeut nodig is, heeft dat mijn voorkeur.

Door een onverwacht, onacceptabel biologisch conflict veranderen de hersenen, je psyche en een orgaan. In de stress van het conflict worden mensen bijna nooit ziek, maar als er weer rust ontstaat, dan ontstaan de ziektes. Het lichaam heeft zich tijdelijk aangepast aan de stresssituatie en gaat zich weer herstellen. Dit herstel gaat niet ongemerkt en uit zich in klachten of ziekte. Inzicht in wat er gebeurt in het lichaam geeft al rust en met hulp van natuurlijke zelfhulpmethodes kan je het lichaam helpen als dit nog nodig is.

In de coronatijd is er naast dat mensen corona kregen, veel gebeurt in onze levens. Het is een verwarrende tijd waarin mensen die van elkaar houden afstand van elkaar hebben genomen. Ook al dacht je, dit Moet! je gevoelswereld is vast anders geweest. Tegen je gevoel heb je veel moeten doen omdat je bang was of omdat het regels waren. Het maakt niet zoveel uit hoe het ging, maar wel hoe je het ervaren hebt en ook al zei je, ‘het kan niet anders’, toch kan je gevoelswereld wel heel anders tot je hebben gesproken.
Als je klachten hebt gekregen en je hebt het gevoel dat dit te maken heeft met de afgelopen periode, juist als de situatie weer normaler wordt, mail dan of vul het contactformulier in want mogelijk kan ik je op een eenvoudige manier, door inzicht krijgen, je nu helpen.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin