Home » Blog » Stress en hulpverlening » Stress-sensitief werken en healing op afstand

Stress-sensitief werken en healing op afstand

door | 23 apr, 2020 | Stress en hulpverlening

Stress-sensitief werken

Stress-sensitief werken is dienst- en hulpverlening die alles doet om stress te verminderen. Voor de coronacrisis maakte een hulpverlener bijvoorbeeld de dienstverlening zo gemakkelijk mogelijk waardoor iemand minder stress hoeft te ervaren in toch al stressvolle situaties. Zorgdragen voor bestaanszekerheid was hier een deel van. Stress-sensitief werken is een effectieve werkwijze bij armoe en schulden.

Ook nu heb ik het gevoel dat stress-sensitief werken noodzakelijk is. Voor heel veel mensen valt de bestaanszekerheid weg. Begrip, het iemand gemakkelijk maken en meedenken als je dat kunt, doet al heel veel. Zolang er vertrouwen is, kun je wel wat hebben, maar als je vertrouwen met alle onzekerheid die er blijft na een voor veel mensen tegenvallend bericht van afgelopen dinsdag, zoek is geraakt, heb je misschien wat extra hulp nodig. Met de Vrije Energie healing kan een inslag (traumatische boodschap die hard binnenkomt) uit je energieveld gehaald worden. Ik wil hier niets voor vragen. Wat je mailen moet, is je naam, en de vraag om een healing.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Financiële stress

Stress is de grootste oorzaak van biologische programma's en financiële stress staat in het rijtje "oorzaken van stress" op nummer 1. Een gebrek aan...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin