Therapie met paarden

 

 

Op het land van Marten

Therapie met paarden is helend. Paarden reageren op wat er Is. Zij voelen haarfijn aan hoe jij je voelt en waar je pijn zit. Therapie met paarden gaat diep door de hulp die paarden geven. Vooral wanneer je gevoel er niet mag zijn zijn sessies met een paard erg helend. Paarden oordelen niet en ze laten jouw in je waarde. Therapie met paarden is niet spannend want wat is er mooier dan jezelf te zijn en van deze grote mensenvrienden hulp te ontvangen? Tijdens een sessie voel ik mee en vertaal als het nodig is de paardentaal. Helen gaat moeiteloos want er zijn geen barrières omdat de energie vanzelf gaat stromen. De paarden staan op het land van Marten.

 

Met de dieren en de natuur voel ik me zeer verbonden. De paarden leerden me dat ik me kon verbinden met een ander veld. Nu helpen paarden me mij met het werk met klanten. Ze verbinden zich met mensen en ik kan hun taal lezen en vertaal het voor jou.

 

 

 

Iris is het paard dat mij nu verder mag helpen op mijn pad.

therapie met paarden

Laat je verwonderen in contact en verbinding met paarden

Wat is er fijner dan lekker buiten zijn in een natuurlijke omgeving. Buiten in een wei met een aantal paarden. Ik ben paardenfluisteraar en ontwikkelaar van een nieuwe therapie, de Vrije Energie wijze®. Voor een sessie met de merrie Iris ben je welkom in Opende (Gn.)

Therapie met paarden

Wanneer is een sessie volgens de Vrije Energie wijze® met paarden onder andere geschikt?

 

De Vrije Energie wijze® is door mij, Ellen Joling, ontwikkeld en richt zich op de kracht die je bezit. De Vrije Energie wijze® is breed toepasbaar en geschikt voor vele situaties, problemen of klachten. Vrijheid om te kiezen is een essentiële waarde om invulling te geven aan je levensdoel.

Via mailcontact geef ik Biologikasessies voor bewustwording. Het is mogelijk om, nadat je rust en inzicht hebt gekregen in de logica van jouw klachten, verder te gaan met therapie met paarden.

De helende kracht van paarden

“In deze hectische tijd waarin je van alles moet en met zoveel elektronica, hebben mensen steeds meer behoefte aan het thuiskomen bij zichzelf. Aan het in het hier en nu zijn en in het aarden en met de voeten op de grond staan. Paarden zijn daar meesters in. Die leven uitsluitend in het hier en nu. En omdat ze in kuddeverband leven zullen ze intuïtief altijd proberen om de mens die contact met hen maakt bij de kudde te betrekken. En dat voel je, dan gaat de energie stromen en gebeuren er de wonderlijkste en mooiste dingen.”

Bovenstaande is overgenomen uit een artikel wat je hier verder kunt lezen. 

Therapie met paarden
Therapie met paarden

Een paard voelt emoties

Een paard voelt onze emoties en spiegelt wat er in ons leeft. Hierdoor is het werken met paarden krachtiger dan het werken van mens tot mens. We maken  contact met het veld van de paarden en jij mag zijn wie je bent. Paarden zijn heel invoelend en keuren jou niet op wie je bent. Vertrouwen kan groeien en je mag in jouw waarheid gaan staan en je maskers laten vallen. Dan kun je groeien.

Voor wie?
– Wanneer je je niet meer gegrond voelt in een nieuwe werkelijkheid.
– Als je het contact met je gevoel kwijt bent geraakt.
– Als je hinder hebt van maatregelen-stress in deze andere werkelijkheid. 
– Slaapproblemen
– Kinderen en jongeren die een mondkapje moeten dragen en hier (psychisch) last van hebben.
– Na een Biologikasessie waarin bewustwording is ontstaan over jouw ziekteproces. Ik werk met Biologika bij chronische vermoeidheid, chronische darmklachten en chronische medisch onverklaarbare pijn aan het bewegingsapparaat (waar de biologische natuurwetten wel een logische verklaring voor hebben).

 

Therapie met paarden

Oh, Great Spirit, grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to know the difference. 

Therapie met paarden