Home » Blog » Gevlucht naar Nederland » Gevlucht naar Nederland

Gevlucht naar Nederland

door | 10 apr, 2020 | Gevlucht naar Nederland

In dit artikel zal het vooral gaan over stress en de situatie van asielzoekers. Tegelijkertijd is het voor iedereen toepasbaar, en is het in het leven van veel asielzoekers wel heel actueel. Mensen die van te voren het woord stress niet eens kenden, krijgen er in extreme mate mee te maken en het is een kunst, om dan bij je essentie te blijven.
Gezonde voeding, je rust kunnen vinden en genoeg bewegen. Dat zijn de drie voorwaarden voor gezondheid. Het is de basis van je bestaan en als de basis goed is, kun je je gemakkelijker ook op andere gebieden in je leven ontwikkelen. Je voelt je fysiek sterker, mentaal voel je je beter en je spirituele ontwikkeling is zowel geaard als verbonden met je hogere zelf.
Wanneer je niet je leven kunt leven zoals het voor jou is bedoeld, dan verlies je energie. Je wordt moe want je leven gaat niet mee in de stroom. Je kunt niet echt leven. Veel asielzoekers hadden geen keuze en komen in landen die ze niet kennen en waar ze ook niet vrijwillig voor hebben gekozen. Het kost tijd om weer een nieuw leven op te bouwen, maar ga vooral doen wat je in het thuisland ook had willen doen. Het zal niet altijd zo gemakkelijk zijn, maar ga ervoor, want het is jou leven en een ander kan je niet van jouw pad afhalen. En dat is voor iedereen zo. Laat je niet in baantjes duwen waar je helemaal niets mee hebt en kijk naar mogelijkheden die meer passen bij jouw levensweg. Om krachtig te blijven, na te kunnen denken, en je verbonden te voelen met Allah, God, Atmaa of je hogere zelf, is het nodig te ontspannen en te doen wat je voedt. Dit kan in allerlei werk te vinden zijn, zoals schoonmaken of assisteren op school. Het hoeft niet meteen de baan die je zoekt te zijn, zolang het maar energie geeft, je er zin in hebt en je voelt, dit is de weg naar weer een vervuld leven.
Jij weet als je diep van binnen voelt, wat jouw bestemming is en jouw waarheid, mag je trouw aan zijn.
Een paar tips van iemand uit Syrië die nu in Nederland woont tijdens de coronacrisis.
Je kunt nu jezelf ontwikkelen omdat je nu hele andere dingen dan anders kunt doen.
Je leert nu met stress om te gaan.
Je leert wat voor goed leven je had.
Dingen die je normaal vond om te doen kunnen nu ineen niet meer normaal lijken.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin