Wat is de Vrije Energie wijze?

Een andere kijk op heelmaken

Missie

Hoe te gaan doen wat je doen wilt. Hoe te doen waar je goed in bent. Je kunt het als je  heel trouw bent aan je zelf.

 

De zon schenkt onophoudelik leven, licht en warmte.

Vrije Energie zelf- healing

Je ware natuur is het om heel te zijn. Bereidheid om een oud stuk onder ogen te zien en te transformeren. Ik geef healing op verschillende lagen van het lichaam en in de aura. De aura is verbonden met de chakra’s. Het eerste chakra met de eerste laag, het tweede chakra met de tweede auralaag enzovoort.
De chakra’s voeden bepaalde organen en delen van ons lichaam. De energie stroomt via de chakra’s naar deze organen en lichaamsdelen.

Het etherlichaam om ons heen, kan verontreinigd raken door straling en andere toxines. Als het etherlichaam verdicht of verstopt is, dan kun je fysiek en psychisch ziek worden. Je kunt er zelf veel aan doen om het etherlichaam zo schoon mogelijk te houden, door gezond te eten, genoeg rust te nemen, genoeg te bewegen in de buitenlucht en door je geest schoon te houden.
Dit laatste houdt in: belastende gedachten en belastende herinneringen verwijderen uit het etherlichaam. Hiervoor is de zelf-healing methode.

Wanneer de mens in zijn zuivere toestand-van-zijn blijven kan, is er geluk en overvloed. Gedachtentrillingen, oude emoties en ziekte kunnen de ether vervuilen. De eerste auralaag, het etherische lichaam, is onze blauwdruk en gekoppeld aan het eerste chakra of basischakra. Het is een smalle laag die om ons fysieke lichaam heen gaat. Het regelt de energievoorziening in ons lichaam en een gezonde fysieke aura houdt ons gezond.
De eerste auralaag staat voor ons gevoel van veiligheid. Het etherische lichaam of etherlichaam is een auralaag en wordt erkend en waargenomen in de paranormale wereld. De aura is voor sommigen zichtbaar of voelbaar.
Heling vindt onder andere plaats op het niveau van het etherlichaam. Ware genezing gaat over genezing van de ziel en met de transformatie van jou als mens. Met de zelf-healingen verwijder je oude niet helpende energie uit je eerste auralaag of etherlichaam. Oude klachten waarvan de oorzaak al langer is opgelost kunnen overgaan met de zelf-healing Vrije Energie methode.
Emotionele en fysieke gezondheid beïnvloeden elkaar altijd. Mogelijk ga je je ook lekkerder in je vel voelen als je steeds jezelf heelt bij moelijke thema’s.
Met de Vrije Energie healingen behandel je op alle niveaus en ook altijd op het etherniveau.
Als je je inspant om weer heel te worden, span je dan ook in om open te zijn.

Vrije Energie zelf- healing
Waarbij kun je jezelf een heling geven met de Vrije Energie zelf healingen?
Angsten (met voorbeelden):
-angst om niet te slapen
-angst om angstig te worden als je stil komt te zitten
-angst voor leegte als je stil komt te zittten
-angst om nutteloos te worden
-angst dat je niet zelfstandig je redt en de gevoelens van eenzaamheid
Wrok en haatgevoelens (en de lichte vormen hiervan):
-boosheid omdat je niet gezien wordt.
-wrok naar een ex
-boosheid omdat jij onderbetaald wordt…

Een situatie verander je hiermee natuurlijk niet, maar wel de emoties die opgeslagen zijn in je lichaam. Het is wel nodig dat de situatie niet meer speelt in het moment. Dan moet je hier mee aan de slag.

Als je geïnteresseerd bent stuur dan een bericht

Anders kijken naar ziekte

De Vrije Energie wijze® ontwikkelde ik in 4 jaar. Het waren jaren van veel achter de laptop zitten, naar mensen, paarden en poezen toegaan en vooral heel veel voelen. Voelen hoe de kennis die ik had, en gaandeweg verkreeg, een heelwijze kon worden. Geen therapie, maar een natuurlijke manier om je missie te ontdekken.
Ik kwam tot de conclusie dat een verstoort energieveld één van de belangrijkste oorzaken is van ziekte. Het is bij healers en mensen die met energie werken, bekend dat een ziekte begint in het energieveld. Hierna komt het pas tot uiting in het lichaam. Daarom moet je als healer in elk geval het energieveld of de aura behandelen.
Ik ontdekte gaandeweg het onderzoek dat ik frequenties of trillingen kon voelen. Van lichaamsdelen, organen of het hele lichaam. Frequenties van natuurlijke heelmiddelen, zoals essentiële oliën, ging ik ook voelen. En hierdoor lukte het om precies de goede middelen bij een persoon te vinden.
Een chronische aandoening kan een ingang zijn om met mensen te werken. Maar mijn missie is om mensen bij hun missie te brengen. Want dat is een sleutel tot geluk en een gezonde geest geneest zichzelf. Ik kan een aanzet geven en de rest moet je zelf doen.

 

healing op afstand

We zijn allen afkomstig uit dezelfde bron en allen op de weg terug naar de bron. 
We zijn allen deel van het Geheel, we dragen allen een Goddelijke Vonk in ons.
In werkelijkheid vertegenwoordigen wij allemaal een deel van het menselijk bewustzijn, en zijn wij één.

overgenomen uit werk van Willem van ’t Hof

Egyptische helingmethodes zijn oorspronkelijk. Egyptenaren hebben er nooit iets aan veranderd. Dit maakt dat het Egyptische systeem volledig zijn werk kan doen zoals het bedoeld was.

Heb je veel op wilskracht gedaan?
In Egypte heb ik geleerd dat voor alles een tijd is, en zorgen in tijden van nood, een belangrijke waarde is. De wil om te leven en niet de wil om steeds luxer te leven. Onderstaande woorden van mensen die ik ontmoet heb, geven weer hoe ik het land ging zien na twee maanden in de dorpen van West-Luxor te zijn geweest.
‘Ben niet bang voor wat er mis kan gaan. Houd je daar pas mee bezig als het mis gaat. En uit alles wat fout gaat en erg is, kan ook iets goeds ontstaan’.
‘Als je geeft met je rechterhand, neem dan niet met je linker’. Betekenis: als je iets geeft, houd het dan voor jezelf en doe het niet omdat anderen dan horen hoe goed je bent.
‘Neem aan wat je krijgt, maar loop niet achter dingen aan’.

Zoek hier voor naar meer inspiratie.

Nieuwsbrief ontvangen? Als je op de onderstaande link klikt, kom je bij het aanmeldformulier voor de Vrije Energie nieuwsbrief

healing op afstand

Woorden die omschrijven hoe ik werk: betrokken, diepgang, snel tot de kern doordringen.

Ik heb aandacht voor wie jij bent en hoe je geworden bent zoals je nu bent. Toen je kind was, ontstond er in contact met de omgeving een innerlijke strijd. Een kind wil gezien en erkend worden en dit werd niet altijd gezien door opvoeders. Dit vervormt het karakter van het kind omdat het kind alles zal doen om zich geliefd te voelen. In de aanpassing verloor het kind het contact met zichzelf en ontwikkelde patronen om te overleven. Zo hoefde het kind de pijn van het niet ontmoet zijn, niet te voelen.
Dit gaf bescherming en als volwassene geeft dit in therapie helende inzichten.

Ik werk graag met kinderen en hun ouders. Een kind die een inneriljke strijd voert, kan veel problemen hebben en dit is het goede moment om het samen met volwassenen op te lossen.
Een kind is nog heel flexibel en heeft de mogelijkheid nog in zich om ander gedrag te leren.
Het zelfgenezend vermogen van een kind is wonderbaarlijk groot. Wat is het mooi om een vrije volwassene te worden, die zijn pad kan volgen, zonder van therapie naar therapie te gaan. De Vrije Energiesessies bieden ook de mogelijkheid aan volwassenen om te helen.

healing op afstand
Egyptian dream

De informatie die ik verkreeg kwam tot mij via de ongeziene lichtwereld. Ik ben psychologe en biodynamisch theapeute. De methodes die ik gebruik zijn al heel oud en komen niet van mij. Voor chronische hyperventilatie, wat heel veel klachten geeft en moeilijk te diagnosticeren is, werk ik met een methode uit het Sjamanisme.
In Egypte heb ik vorig jaar ook verder gewerkt aan de Vrije Energie wijze®. De Egyptian dream sessies kwamen erbij. Hieronder kun je lezen wat ik voor het onderzoeken en ontwikkelen heb gedaan aan opleidingen en modules. Lees ook de 2 artikelen die ik schreef:  therapie vanuit het hart en Spiegelbeeld biologische wetten

9

Reguliere opleidingen

A- Verpleegkunde
Psychologie universitair

+

Biologische natuurwetten en biologika

12 daags basisseminar German New Medicine
Zicht op voelen coaching en training

De 5 biologische natuurwetten
Biologika Nederland (1 daagse)

Online masterclass bewegingsapparaat
Biologika Nederland

Online masterclass Ziektes en virussen
Biologika Nederland

Online masterclass, wat verhindert genezing?
Biologika Nederland

C

Alternatieve opleidingen

Biodynamische psychologie en lichaamsgerichte therapie
Het Nederlands instituut voor biodynamische psychologie

Healing Touch niveau 1 t/m 3
Healing Touch International

Holistische massage
Centraal Instituut voor Alternatieve Scholing (CIVAS)

NLP Practioner
Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling & Communicatie

Focussen niveau 1 t/m 3

Intimiteit, Seksualiteit en Relaties
Bodymind opleidingen

Orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur
Meo Auxilio

Zwangerschapsmassage (jaaropleiding)
Sterrenkind, centrum voor kinderen en ouders

Soul Body Fusion®

Introductieworkshop Somatic Experiencing

 

 

7

Verdieping

Cursus over de Islam gedaan in Luxor (Egypte)

Choice points, de kracht om te kiezen
Robert van der Wolk

+

Paarden

Basiscursus communiceren met paarden
Terra Natura

Simplify your life
Petra Veenstra

"

Huidig nog niet afgeronde modules

Cursus astrologie
Laudius

 

 

 

Hoe klanten mij ervaren

 

 

Thuiskomen is weten wie je bent
Thuiskomen is mogen worden wie je bent
Het lichaam is een gids
Als je thuiskomt voel je je lichter

 

Ongelooflijk, ik ben eindelijk van mijn jeuk en voetwratten af.
Eén voetwrat was zeer hardnekkig en die is nu ook al bijna verdwenen.
De rest is niet meer terug gekomen en de jeuk ook niet.
Wat ben ik hier blij mee.

Ik had pijn in mijn gewrichten, zowel links als rechts.
Ik werd door de huisarts doorverwezen naar de reumatoloog en vervolgens naar de revalidatiearts.
Inmiddels was ik een jaar verder.
Door de revalidatiearts werd ik doorverwezen naar een plastisch chirurg in een ander ziekenhuis, die moest bekijken of ik voor een operatie in aanmerking kwam.
Ik kreeg steeds meer pijn, maar hier hadden ze blijkbaar geen boodschap aan.
Inmiddels waren de foto’s van mijn vingers zoek en een afspraak kon ik niet maken.
Vervolgens kwam ik Ellen tegen en na een oriënterend gesprek ben ik bij haar in behandeling gegaan en ben van de pijn verlost.
Links kan ik nog geen vuist maken maar hier moet operatief worden ingegrepen.

Warm aanbevolen healing touch van Ellen.
Na een warme ontvangst en een klein gesprekje mocht ik op de tafel gaan liggen.
De behandeling begint met een zachte aanraking van mijn voeten en ik ontspan direct, die ontspanning wordt naar mate de healing touch vordert, dieper en dieper, ik voel me veilig en vertrouwd.

Ik heb een veelomvattende behandeling van jou gehad, met veel van jouw bezieling. Dankjewel daarvoor.

Dank je wel voor de fijne behandeling. Ik voel me nog steeds prima! Meer energie, vrolijker en geen hoofdpijn. Super, wat er precies gebeurd is weet ik niet. Een knopje om? Maar geweldig tot nu toe.

Ben je geïnteresseerd in de Vrije Energie wijze?