Home » Blog » Vrije Energie wijze » De mogelijkheden in een nieuwe werkelijkheid

De mogelijkheden in een nieuwe werkelijkheid

door | 22 mei, 2020 | Vrije Energie wijze

De angst voor corona raakt wat meer op de achtergrond en hiervoor in de plek is een andere angst gekomen. Misschien ben je bang voor de eenzaamheid nu maatregelen voortduren. Of je bent bang om met de regels over andermans grenzen te gaan. Je kunt ook angst hebben voor oordeel als je gemakkelijker bent in het contact met de ander. En zelfs kun je bang zijn of je veroordeling gaat krijgen als je vertelt hoe jij deze crisis ervaart.Eind februari 2020 ligt nog heel dichtbij en mijn vraag is; wil je leven in angst?

Hoe ik werk in een nieuwe werkelijkheid
Alles wat ik doe en ontwikkeld heb blijft, maar het is nu belangrijk dat je ook mailt wat jouw angsten en problemen zijn die door de beperkingen zijn ontstaan. Je mag me mailen of via de website een bericht sturen voor advies. Het is nodig om te weten dat ik geen advies of healing kan geven aangepast aan een samenleving zoals deze nu is.

Reading en healing
De mogelijkheden die ik nu heb zijn: chronische hyperventilatie, kinderen van 7 tot en met 13 (niet op afstand en in goed overleg waarbij afstand geen thema kan zijn), readingen, healingen op afstand en preventieadvies die afgestemd is op jouw energie. Als je jouw levensdoel of missie nu helder wilt krijgen liggen er nu kansen. Ook bij emotionele of lichamelijke problemen kun je me mailen. Nieuw is dat persoonlijke ontwikkeling een grote plek neemt en dat je missie het vertrekpunt wordt. Soms blijft het nodig elkaar te zien maar tot ik niet duidelijk heb wat in mijn praktijk mogelijk is, kunnen we hiervoor geen afspraak maken. Je mag altijd vrijblijvend je vragen stellen via de website of mail.

Wil je de drie maandelijkse nieuwsbrief voortaan ontvangen? Stuur dan een mail of vul  het contactformulier.in.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Vaccineren, ja of nee

Vrijheid kun je alleen in jezelf vinden en niet door het volgen van meningen van anderen die je iedere keer weer op andere gedachten brengen. Vaak...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin