Home » Blog » Vrije Energie wijze » Vaccineren, ja of nee

Vaccineren, ja of nee

door | 2 jun, 2021 | Vrije Energie wijze

Vrijheid kun je alleen in jezelf vinden en niet door het volgen van meningen van anderen die je iedere keer weer op andere gedachten brengen. Vaak weet je als je stilstaat wanneer er een dilemma is in je leven precies wat je doen of laten moet. Daar kan een ander je niet bij helpen en ik denk dat je in je kracht bent als je je eigen keuzes maakt en hier achter staat, hoe de consequenties ook zijn. Dan kan niemand anders de schuld krijgen en hoef je ook je zelf niet de schuld te geven als iets niet gaat zoals je hoopte. Want je hebt je hart gevolgd.

Vrijheid vind je in jezelf

Gesloten kerken
een gemis
maar weet ook
Vrijheid vind je in jezelf.

Niet op vakantie
weet
Vrijheid vind je in jezelf.

Coronatijd
weet ook
Vrijheid is overal
als je maar weet
dat Vrijheid in jezelf is.

(Dit gedicht komt uit moederloos maar niet moedeloos, een ommekeer)

Na veel gedachten en meningen van mijzelf over van alles in de coronatijd ben ik op een punt gekomen waar ik zie dat waar ik over dichtte altijd waar is. Hoe de omstandigheden ook zijn, ergens zit altijd de vrijheid in jezelf en die kan niet afgenomen worden. Je maakt steeds weer keuzes en er is een keuze om jezelf trouw te zijn en vrij te blijven of mee te gaan in de ander en mogelijk voel je je dan een slachtoffer als iets anders gaat dan je had gedacht of gehoopt. Wanneer je achter je eigen keuzes staat dan kunnen dromen nog uitkomen ook al lijkt het nog zo zwart. Want ik geloof dat er in ieder mens altijd nog een sprankje licht is om je naar te richten als je vrij bent in jezelf.
En of je een keuze maakt die je vrij maakt, kan alleen jijzelf bepalen. Ook over je wel of niet laten vaccineren. Ook daar maak je je eigen keuze en als je die maakt vanuit je diepste zelf kan er niet veel mis gaan is mijn perceptie.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin