Home » Blog » Vrije Energie wijze » Wat is de Vrije Energie wijze

Wat is de Vrije Energie wijze

door | 21 apr, 2020 | Vrije Energie wijze

Wat is de Vrije Energie wijze?
Ik mocht deze healing methode ontvangen uit de lichtwereld. Het is een zelf-healing, afstandshealing en contact-healing methode waar ik vier jaar aan gewerkt heb. Als je iets nieuws uitvindt komen er ideeën. Hoe meer ik hier mee bezig was, hoe meer de dingen samen kwamen. Ik kreeg meer kennis en de synchroniciteit werd ook steeds groter. Totdat alle energie gericht is op de nieuwe uitvinding en dan kun je creëren. Het is altijd moeilijk uit te leggen wat het is, omdat het een snelle heelmethode is en pas als je het ervaart, snap je het beter. Voor mij is het altijd belangrijk geweest om het simpel te houden en ik ontving ook van mijn gidsen de informatie, dat dit de werkzaamheid sterk houdt. Alles wat ik er zelf bij zou doen om het begrijpelijker te maken zou ego zijn, en dat was niet de bedoeling. Gelukkig houd ik ook van simpel en kan ik niet zoveel met allerlei rituelen die ik niet begrijp. Het voelt als het nadoen van Sjamanen en daar heb ik me nooit fijn bij gevoeld.
Het was hard werken en vele uren heb ik achter de laptop doorgebracht. Met plezier!!!
Er is een heelwijze ontstaan die basis heeft en waar je niet in hoeft te geloven. Wel is het nodig om open te staan voor je eigen manier van leven. Dan kan de Vrije Energie wijze een goede manier voor je zijn om iets aan chronische ziekte of problemen te doen. Een onderdeel is het advies en dit is heel belangrijk. Het is een even belangrijk deel van de heelwijze dan de sessies of een healing op afstand en als je dit niet doet, dan werkt het gedeeltelijk of niet.
Eigen verantwoordelijkheid is ook goed en daarmee is ook de zelf-healing ontstaan. Want wat is er mooier dan dat je jezelf kunt helpen? Ik schrijf geregeld blogs over zelf-healing en dat zal ik blijven doen. En de korte ingesproken tekst voor zelf-healing bij oude angsten en boosheid, kun je nu kopen via link op deze website, Vrije Energie wijze.

“Je moet niet leven voor de toekomst
 Je moet leven voor wat is”
Passage uit het lied, ‘passage’ (Stef Bos) 

Vrije Energie wijze

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Vaccineren, ja of nee

Vrijheid kun je alleen in jezelf vinden en niet door het volgen van meningen van anderen die je iedere keer weer op andere gedachten brengen. Vaak...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin