Zelfhulp met de Vrije Energie wijze®

Zelfhulp is steeds belangrijker en het is ook goed en fijn om zelf iets te doen als je ziek bent of niet goed in je vel zit. Ik doe korte trajecten omdat ik houd van onafhankeiljkheid en het is ook mijn eigen ervaring dat zelf doen goed werkt. Nu had ik de mogelijkheden om veel zelf te doen toen ik langdurig ziek was, omdat ik therapeutisch geschoold ben. Dit creëert ook ongelijkheid wat in de coronatijd heel duidelijk werd.
Gelukkig heb ik ook twee goede zelfhulpmethodes ontvangen uit de lichtwereld. Ze zjin eenvoudig, net als de sessies en je moet ze ook eenvoudig houden. Op deze paginga ga ik uitleggen wat je kunt doen, door middel van Vrije Energie healingen,  om oude trauma’s, die nu niet meer actueel zijn te resetten. Het is simpel en met de goede intentie en doorzetting laat je oude ballast los. Het Vrije Energie symbool ontving ik een aantal jaren geleden en is ook een beschermend symbool Energetisch beschermt het je en je kunt het net als andere energetische beschermers, zoals de Islamitische duas, gebruken als je het gevoel hebt dat je bescherming nodig hebt.

Deze pagina is nieuw en nog niet klaar. Ik moet nog duidelijker omschrijven hoe je jezelf kunt helpen met Vrije Energie methodes, die ik ontving uit de lichtwereld. 

 

Hoe klanten mij ervaren

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing?